Ofspor’un ilk ciddi sınavı

Bordo-mavililer Erzurumspor ile bugün bir hazırlık maçı oynayacak

TFF 3.Lig 2.Grup temsilcilerimizden Ofspor Erzurum’daki hazırlık kampında yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık bir haftadır devam eden kamp çalışmalarını yoğun bir antrenman temposunda sürdüren bordo-mavililer ilk ciddi sınavını bugün Erzurumspor ile yapacağı maçta verecek. Kulüp Menajeri Savaş Topaloğlu yeni sezon öncesi üçüncü hazırlık kampının çok iyi geçtiğini belirterek, “Oyuncularımız hem istekli hem de biran önce lige başlamak için sabırsız. Yeni bir ekiple yola çıkacağız. Ancak hocamızın ve teknik ekibimizin de gayreti ile kısa zamanda iyi işler yaptık diyebiliriz. Başta Başkanımız Olcay Saral olmak üzere yöneticilerimizin fedakarlıkları ile Ofspor yarınlara daha da güvenle bakmaya başladı” diye konuştu.

MORAL ZİYARETİ

Öte yandan Kulüp Başkanı Olcay Saral da takımla birlikte Erzurum’da adeta kamp kurdu. Erzurumlu İşadamı Erdal Turan’ın önceki günkü ziyareti ise hem kulüp yöneticilerini hem de teknik heyeti memnum etti. Başkan Olcay Saral ile yönetimini yemekte ağırlayan Erzurumlu işadamı Erdal Turan’ın bu jesti ise memnuniyetle karşılandı. Başkan Saral Turan’a davetinden dolayı teşekkür ederek kendisine Ofspor forması hediye etti.

20 Ağu 2019 - 11:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.