Ofspor’un affı yok

Bordo-mavili ekip Bergama’nın ardından Kozan Belediyespor’a da şans tanımadı

1-0

Rakibini ilk yarıda Furkan Karabatak’ın golleriyle yıkan Ofspor, ligdeki çıkışını devam ettirirken zirve yarışına da ortak oldu

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Ofspor coştu bir kere…Ligde kötü gidişine geçen hafta farklı Bergama Belediyespor galibiyetiyle son veren ve kendine gelen bordo-mavili ekip dün de sahasında konuk ettiği Kozan Belediyespor’a şans tanımadı. Rakibini ilk yarıda 24. dakikada Furkan Karabatak’ın attığı golle 1-0 mağlup eden Ofspor, 3 puanın sahibi oldu. Bergama’nın ardından Kozan Belediyespor’u da devirip süper çıkışını devam ettiren bordo-mavili ekip puanını 13’ü yükseltirken zirve yarışına da ortak olmuş oldu.

08 Eki 2017 - 15:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.