Ofspor’da seferberlik

Kümede kalma savaşı veren bordo-mavili ekipte Altındağ Belediyespor maçı öncesi alarm verildi.

Menajer Savaş Topaloğlu, “Tamamen Altındağ Belediyespor maçına konsantre olduk. Altındağ Belediyespor maçı sezona bedel olacak. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Ofspor’da Altındağ Belediyespor maçı öncesi adeta seferberlik ilan edildi. Ligde düşme potasının hemen üzerinde yer alan bordo-mavililer bu hafta so nu saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Altındağ Belediyespor’u mağlup ederek rahat bir nefes almayı amaçlıyor. Yönetim ve teknik heyet de futbolcuları Altındağ Belediyespor maçına motive etmek için yoğun çaba harcıyor. Ofspor camiası da takımın bir an önce kendine gelmesini isterken menajer Savaş Topaloğlu, Altındağ Belediyespor maçının kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta Kırşehir Belediyespor maçında sahadan hak etmedikleri bir yenilgiyle ayrıldıklarını ifade eden Topaloğlu, “Kırşehir maçında genel anlamda oyuncular iyi mücadele ettiler. Rakibin de bizim de çok etkili ataklarımız olmadı. Golden 5 dakika önce bizim net bir pozisyonumuz vardı. Atsaydık maçı koparmak şansımız olacakken yine kalemizde basit bir gol gördük. Atanın kazanacağı bir müsabaka oynandı. Biz kaybettik. Artık tamamen Altındağ Belediyespor maçına konsantre olduk. Altındağ Belediyespor maçı sezona bedel olacak. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi. Erdoğan BEKAR

OFSPOR’UN KALAN MAÇLARI

Altındağ Belediyespor (İ)

Kızılcabölükspor (D)

Osmaniyespor (İ)

17 Nis 2019 - 13:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.