Ofspor’da Kritik Gün

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Ofspor’un yüzü gülmez oldu... Lige fırtına gibi bir giriş yapmasına rağmen son beş haftada kazanamayan bordo-mavil...

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Ofspor’un yüzü gülmez oldu... Lige fırtına gibi bir giriş yapmasına rağmen son beş haftada kazanamayan bordo-mavililerde bugün bazı önemli kararların alınması bekleniyor. Son beş haftada Yomra, Erzin Belediye ve Düzce’ye yenilen Kemer 2003 ve Orhangazi ile berabere kalan Ofspor 10. sıraya kadar gerilerken bugün yönetimin radikal kararlar alması bekleniyor. Ofspor yönetiminin bugün yapacağı toplantı sonrasında teknik direktör Mehmet Ali Karaca hakkında karar vermesi bekleniyor.

Karaca ile yolların ayrılabileceği öğrenilirken bazı futbolcuların da kadro dışı bırakılacağı belirtildi. Ligde son haftalarda alınan skorlara en fazla üzülenlerin başında gelen Başkan Olcay Saral, “Sorun kimde, oyuncu mu?. hoca mı? biz mi? Bugün bir toplantı gerçekleştireceğiz. Şu an bir şey diyemeyiz. Şampiyon olacağız deyip 16 haftada mağlubiyetimiz galibiyetimizden daha fazla ise sorun büyük. Bakacağız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan BEKAR

12 Ara 2017 - 14:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.