Ofspor’da hedef 25 puan

Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca, “En kötü ihtimal devre arasını 25 puanla bitirmemiz lazım” dedi

TFF 3. Lig 1. Grupta geçtiğimiz haftayı Erzin Belediyespor yenilgisiyle puansız kapatan ve büyük moral bozukluğu yaşayan Ofspor, Düzcespor maçıyla birlikte yara sarmak istiyor. Erzin Belediyespor karşısında aldığı yenilgiyi Düzcespor’u mağlup ederek telafi etmek isteyen Ofspor’da Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca, geçtiğimiz hafta Erzin Belediyespor karşısında beklenmedik bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını söyledi. Maça iyi başladıklarını 1. dakikada net gol pozisyonundan yararlanamadıklarını belirten Karaca sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rakibimiz ise ilk kornerinde gol buldu. İkinci gol ise bireysel hatadan oldu. Sonra golü bulduk ama ama skoru bizim lehimize çevirmeyi bir türlü başaramadık. Bizim için kötü oldu. Çünkü bu karşılaşma mutlak kazanmamız gereken 90 dakikalardan biriydi. Tabiki futbolda kaybetmek oluyor ama tekrar etmemesi lazım. Bu mağlubiyetle birlikte puan kaybetme kredimiz artık kalmadı. Ligde son iki maçtan en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Bu hafta Düzcespor ile oynayacağımız 90 dakikaya 3 puan için gideceğiz. En kötü ihtimal devre arasını 25 puanla bitirmemiz lazım.”

Erdoğan BEKAR

08 Ara 2017 - 15:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

DÜZCESPOR - o iş zor hoca düzce'ye gelipte düzcespor'dan puan almak o kadar kolay değil iyi oynayan kazansın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 15:29