Ofspor’da çifte imza

Bordo-mavili ekip Kocaelispor’dan Mert Yavuz ve Etimesgut’dan Lokman Erdoğan’ı renklerine kattı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Ofspor, devre arası transfer döneminde bombaları patlatmaya devam ediyor. Bordo-mavili ekip son olarak Kocaelispor’dan 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Mert Yavuz ve Etimesgut Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Lokman Erdoğan’ı renklerine kattı. Bordo-mavili ekibin iki yeni transferi Mert Yavuz ve Lokman Erdoğan, takımın Antalya'daki kampına katılarak çalışmalara başladı.

Bordo-mavili ekibin iki yeni transferi Mert Yavuz ve Lokman Erdoğan, Ofspor’a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Ofspor’un hedefi olan bir kulüp olduğunu ifade eden Mert Yavuz ve Lokman Erdoğan, “Biz de Ofspor’u hedefine ulaştırmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. İnşallah bize inananların güvenini boşa çıkarmayız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Ofspor olarak sezonu istediğimiz yerde tamamlayacağımıza inanıyoruz” dediler.

Rakip Ulalarspor

Ofspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdürüyor. Bordo-mavili ekip sıkı antrenmanlar yaparken hazırlık maçı yapmayı da ihmal etmiyor. Ofspor, Antalya kampındaki son hazırlık maçında bugün saat 17.00’de Erzincan Ulalarspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili ekipte teknik heyetin bu maçta tüm futbolculara forma şansı vermesi bekliyor.

30 Ara 2019 - 14:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.