Ofspor’a müjde

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Ofspor’un yeni stadının yeni sezona yetişeceğini söyledi

Ofspor’un stat çilesi sona eriyor… Son yıllarda sahası yapımda olduğu için maçlarını Sürmene İlçe Stadı’nda oynamak zorunda kalan bordo-mavili ekip, diğer rakiplerine nazaran iç saha avantajını kullanamıyordu. Bu olumsuz durum Ofspor’un birçok maçta puan kaybı yaşamasına neden olmuştu. Yeni sezon öncesi de yönetimi en çok bu konu tedirgin ediyordu.

Ofspor’a stat konusunda müjdeli haber ise Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan geldi. Başkan Sarıalioğlu, Ofspor’un yeni stadının yeni sezona yetişeceğini söyledi. Stadın yeni sezona yetişmesi için yetkililerin büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Sarıalioğlu, “İnşallah Ofspor yeni sezonda yeni stadında başarılı sonuçlara imza atacaktır” dedi.

17 Tem 2019 - 13:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.