Ofspor transferde durmuyor

Yeni sezon öncesi Trabzonspor’un genç oyuncularına büyük umut bağlayan ancak bu konuda deyim yerindeyse biraz hayal kırıklığı yaşayan Ofspor dış trans...

Yeni sezon öncesi Trabzonspor’un genç oyuncularına büyük umut bağlayan ancak bu konuda deyim yerindeyse biraz hayal kırıklığı yaşayan Ofspor dış transferde düğmeye bastı.

Hafta içi Kırklarelispor’dan stoper Mehmet Eray Karadağ ile anlaşan bordo-mavi-beyazılar, bu oyuncuyla savunma hattına güç katmayı amaçlamıştı. Önceki gün de Göztepe’den ayrılan Yağız Atalı’yı renklerine bağlayan Ofspor dün bu kez orta sahaya önemli bir takviye yaptı.

Bayburt İl Özel İdare takımından transfer edilen orta saha oyuncusu Mustafa Dündar ve Kırklareli takımından genç stoper Mehmet Eray Karadağ ile de 3’er yıllık anlaşma imzaladı. Bbordo-mavililer savunma ve orta saha transferlerinin ardından şimdi de golcü arayışına girdi.

1988 doğumlu olan orta saha oyuncusu Mustafa Dündar Ofspor’a gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Yeni ve iyi bir ekiple çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah katılacak arkadaşlarımızla güçlü bir Ofspor’u oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

20 Tem 2019 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.