Ofspor kaleci arıyor

Bordo-mavililerde kaleci transferi için arayışlar tüm hızıyla sürüyor

Ofspor’da kaleci arayışı sürüyor. Trabzonspor U21 takımından 1999 doğumlu kaleci Ömer Can Karbuz’u renklerine katan bordo-mavili ekip bir kaleci daha transfer etmek istiyor. Ofspor menajeri Savaş Topaloğlu, şuanda tamamen kaleci transferine yoğunlaştıklarını söyledi. Birçok isimle görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Topaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ancak şuanda kaleci konusunda netleşmiş bir isim yok. Şartlarımıza uygun bir ismi renklerimize katmak arzusundayız. En kısa sürede bize katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir kaleci ile sözleşme imzalamak istiyoruz.” Yeni sezon hazırlıklarının da gayet iyi bir şekilde devam ettiğini ifade eden Topaloğlu, “Antrenmanlarımızı Bölümlü Rizespor’un tesislerinde sürdürüyoruz” dedi.

18 Tem 2018 - 14:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.