Ofspor ilk peşinde

Bordo-mavililer Adıyaman 1954 karşısında bu sezonki ilk galibiyetini almak istiyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Ofspor’da tüm gözler Adıyaman 1954 karşılaşmasına çevrildi. Bordo-mavililer Pazar günü sahasında konuk edeceği Adıyaman 1954 karşısında bu sezonki ilk galibiyetini elde etmeyi amaçlıyor. Geride bıraktığımız hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinden Yeni Orduspor ile deplasmanda golsüz berabere kalmasına rağmen sergilediği futbolla beğeni toplayan Ofspor’da Başkan Olcay Saral, Adıyaman 1954 karşılaşmasıyla çıkışa geçeceklerini ifade etti.

Geçen hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Yeni Orduspor’dan puan aldıklarını söyleyen Ofspor Başkanı Olcay Saral, “Bu takımımızın gücünü gösterirdi. Daha iyisini de yapabileceğimizin mesajını aldık. Takımımızın iştahını artırmak zorundayız. Bunu fark eder ve omuz omuza verirsek istenen Ofspor geri gelecektir. Buna Adıyaman 1954 maçıyla başlayıp devam etmek istiyoruz. Ofspor olarak bir an önce çıkışa geçmememiz gerekmektedir. Bunu da başaracağız” ifadelerini kullandı.

05 Eki 2018 - 15:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.