Ofspor Hesabını Yaptı

Bordo-mavililerin Teknik Direktörü Karaca, “Hedefimiz ilk yarıyı 30 puanla kapatmak” dedi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta son iki haftada 5 puan kaybeden ve zirve yarışında yara alan Ofspor, ilk yarıda kalan son 4 maçından en az 3’ünü kazanıp 1’inden beraberlikle ayrılmayı hedefliyor. Ligde son 2 haftanın istemedikleri gibi geçtiğini söyleyen bordo-mavili ekibin Başkanı Mehmet Ali Karaca, “Yomraspor karşısında sahadan hak etmediğimiz bir yenilgiyle ayrıldık. Rakip takımdan en az 2-3 oyuncu kırmızı kart görmeliydi. Ama hakem tarafından bu pozisyonlar es geçildi. Maçın son bölümünde de bize yakışmayan çok kötü bir gol yedik ve müsabakadan yenik ayrıldık” dedi.

Karaca, “Kemerspor 2003 ile oynadığımız maç ise ortada geçti. Biz de rakipte kaçırdı. Kemerde iyi bir ekip. Beraberlik maçı oldu. Şimdi Orhangazi Belediyespor ile kozlarımızı paylaşacağız. Bizim mutlak kazanmamız gereken bir maç. Bu doğrultuda maça hazırlanıyoruz. Orhangazi belki ligde son sırada ama bu gibi maçlar bizim gibi hedefi olan takımlar için çok daha zorlu geçiyor. Lider Manisa’yı da tek yenen ekip Orhangazi. Bu nedenle maçın hiç de kolay geçmeyeceğinin bilincindeyiz. Oyuncularımıza da bu doğrultuda uyarılarımızı yapıyoruz. İnşallah istediğimizi almış olarak evimize döneceğiz. İlk yarıda kalan 4 maçımızdan 3’ünü kazanmak 1’den ise beraberlikle ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz ilk yarıyı 30 puanla kapatmaktır” ifadelerini kullandı.

22 Kas 2017 - 11:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.