Ofspor 90’da yıkıldı

Pazarspor evinde ağırladığı rakibi karşısında beraberliği son dakika golü ile kurtardı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta haftanın önemli maçında Pazarspor ile Ofspor dün Arhavi İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Pazarspor ile zirve mücadelesi veren Ofspor arasındaki oynanan 90 dakika 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede ev sahibi ekibin golleri 22. dakikada Muhammed Emin ve 90. dakikada Nevzat (kk)’den gelirken konuk ekip Ofspor’un gollerini ise 35. dakikada Aykut (KK) ve 45. dakikada Niyazi attı. Maçtan sonra konuk ekip Ofspor’da maçın hakemi Ahmet Balkan’a yönetiminden ötürü büyük tepki gösterildi.

28 Oca 2019 - 13:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.