Ofspor 90’da yıkıldı

Esenler deplasmanında son dakika golüyle sahadan yenik ayrıldı. 2-3

Bordo-beyaz-mavililer, Play-Off yolunda kritik maçtan puansız ayrılarak, zirve yolunda yara aldı

3.Lig 2.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Ofspor, deplasmanda Esenler Erok’a 3-2 mağlup olarak, zirve yolunda yara aldı. Son derece çekişmeli geçen maçta Erok, 10.dakikada Abdurrahman’ın golü ile öne geçerken, bu gole Ofspor 29’da Bülent ile cevap verdi. Esenler Erok, 45.dakikada yine Abdurrahman ile öne geçti ve devreyi Ofspor 2-1 mağlup kapattı. İkinci yarıda Ofspor rakip kalede baskısını arttırarak beraberlik golünü aradı.

Bu baskıların sonucunda 82.dakikada kazanılan penaltıyı Ofspor’da Barış Çiçek ağlara gönderdi ve skora yeniden denge geldi. Bu golden sonra Ofspor galibiyet golü için fırsatlar ararken, 90.dakikada Esenler Erok’ta yine sahneye Abdurrahman çıktı ve attığı golle skoru 3-2 yaptı. Uzatma bölümünde temsilcimiz Ofspor’un tüm çabası beraberlik için yeterli olmadı. Ofspor bu mağlubiyetle Play-Off yolunda rakiplerini yakalama şansını değerlendiremedi.

HAKEMLER: Yunus Emre Çakar**, Muratcan Ilgaz **, İbrahim Ethem Potuk **

ESENLER EROK: İsmet **, Hüseyin **, Sinan * (Dk.39 Burak Can *), Erol **, Erhan **, Umut **, Talha Özcan ** (Dk.75 Aziz *), Haydar **, Abdurrahman ***, Şahin **, Halil ** (Dk.81 Savaş *)

OFSPOR: Sercan **, Fikret **, Muhammed **, Buğrahan **, Yavuzhan **, Bülent *** (Dk.74 Talha Aydemir *), Batuhan ** (Dk.61 İbrahim *), Sefa **, Barış Çiçek ***, Aybars ** (Dk.84 Mustafa *), Hakan Yılmaz **

GOLLER: Dk.10, 45 ve 90 Abdurrahman (Erok), Dk. 29 Bülent, Dk.82 Barış Çiçek (Pen.) (Ofspor)

10 Şub 2020 - 12:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.