Ofspor 3 puanla başlamak istiyor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da mola zamanı…Antalya’da gerçekleştirdiği kampın ardından bugün ve yarını izin yaparak geçirecek olan bordo-ma...

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da mola zamanı…Antalya’da gerçekleştirdiği kampın ardından bugün ve yarını izin yaparak geçirecek olan bordo-mavililer, hazırlıklarını Salı günü kendi tesislerinde başlayacak. İkinci yarının ilk haftasında oynayacağı Düzcespor karşılaşmasına motive olacak olan Ofspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılacak. Ofspor Teknik Direktörü Fatih Uygun, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

İkinci yarıda başarılı sonuçlara imza atmak istediklerini ifade eden Uygun, “Bunun içinde yoğun bir kamp geçirdik. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. Yorulduk ama ligde meyvelerini alacağımıza inanıyorum. Düzcespor karşılaşmasına da galibiyet parolasıyla çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle sahadan istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum. İnşallah lige iyi başlayıp, iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

14 Oca 2019 - 11:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.