Of hocasına kavuşuyor

Bordo-mavililerde teknik direktör konusunda sona gelindi

3. Lig ekiplerinden Ofspor’da teknik direktör konusunda sona gelindi. Bordo-mavililerde uzun süredir süre gelen teknik direktör sorununun büyük bir aksilik yaşanmasa bugün karara bağlanacağı öğrenildi. Bir süredir Sadi Tekelioğlu ve Adnan Erkan isimleri üzerinde yoğunlaşan Ofspor’un ismi sır gibi saklanan bir başka ismi de listesine aldığı belirtildi.

Ofspor Başkanı Olcay Saral ve yönetimin bugün son kez bir toplantı yapıp üç isimden birini takımın başına getirmesi bekleniyor. Bordo-Mavililerde teknik direktör sorunu çözüme kavuştuktan sonra transfere hız verilecek. Öncelikle teknik direktör sorununu çözüme kavurmayı planladıklarını söyleyen Ofspor menajeri Savaş Topaloğlu, “Şuanda hoca konusunda son aşamaya geldik. Karar aşamasındayız” dedi.

19 Haz 2017 - 13:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.