Of hızlı başladı

İsmi şimdilik gizli tutulan bir golcü oyuncunun işini bitirme aşamasında

3. lig ekiplerinden Ofspor boş durmuyor... Bordo-mavililer yeni sezon öncesinde bir yandan kongre çalışmalarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ofspor bir süreden beri görüşme halinde olduğu golcü oyuncu için çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer ismi sır gibi saklanan bir oyuncu ile el sıkıştığı ve bu transferi de bitirme aşamasına getirdiği belirtildi.

Kulübün transferden sorumlu teknik adamları tarafından sezon boyunca izlenen golcü oyuncu Of’a davet edildi. Perşembe günü Of’a geleceği belirtilen golcü isim ile yönetimin masaya oturacağı anlaşılması halinde sözleşme imzalayacağı belirtildi. Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Ofspor nokta transferler yapmayı hedefliyor.

23 May 2018 - 14:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.