Of gücünü gösterecek

Altındağ galibiyetiyle ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet alan bordo-mavililer Kızılcabölük’ü de gözüne kestirdi

Menajer Topaloğlu, “Altındağ Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Kızılcabölük karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz haftayı kritik Altındağ Belediyespor galibiyetiyle 3 puanla kapatan ve ligde kalma yolunda rahat bir nefes alan Ofspor’da yüzler gülüyor. Altındağ Belediyespor galibiyetiyle tehlike hattından uzaklaşan bordo-mavili ekip gözünü şimdi bu hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Kızılcabölükspor karşılaşmasına çevirdi. Ofspor, Altındağ Belediyespor’un ardından Kızılcabölükspor’u da mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Menajer Savaş Topaloğlu, kendileri için büyük öneme sahip olan Altındağ Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kalan iki maçlarını da kazanarak ligi bitirebilecekleri en iyi sıralamada tamamlamak istediklerini kaydeden Savaş Topaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu haftaki rakibimiz Kızılcabölükspor. Hedefi olan bir ekip. Ligde 4. sırada yer alıyorlar ve Play-Off’a kalma mücadelesi veriyorlar. İyi bir rakip ile oynayacağız ortada. Bizim de iyi bir takım olduğumuzu göstermek açısından önemli bir müsabaka olacak. Eğer Altındağ Belediyespor karşısındaki iyi futbolumuzu bu maçta da sahaya yansıtabilirsek 3 puana ulaşmamız zor olmaz. Kızılcabölük karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız. Gücümüzü göstereceğiz.”

Erdoğan BEKAR

25 Nis 2019 - 13:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.