Mutlu sona ulaşacağız

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar iddialı konuştu:

Fethiyespor engelini kayıpsız geçerek liderliğini emin adımlarla devam ettiren TFF 2. Lig Beyaz Grubun lideri Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Güvenç Kurtar, 1-0 geriye düşmelerine rağmen taraftarların verdiği destekle sahadan 4-1’lik skorla üstün ayrıldıklarını söyledi. İlk yarı teknik olarak bazı stratejik hatalar yaptıklarını kaydeden Kurtar sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk yarı strateji hatamız vardı. İkinci yarı orta sahadaki boşluğu giderip sporcularım görevlerini yerine getirdiler. İyi bir oyunla galibiyeti hak ettik. Herkesi kutluyorum.” Önlerinde 14 maç olduğunu ve tüm maçlarda aynı hırs, istek ve arzu ile sahaya ile çıkacaklarını ifade eden Kurtar, “Bütün şehir kenetlenmiş durumda. Herkes bir bütün halinde. İnşallah mutlu sona ulaşacağız. Başka bir şey düşünmüyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

06 Şub 2018 - 14:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.