Mücadeleci ve diri olmalıyız

Üzülmez, takım bütünlüğünü en iyi şekilde sahaya yansıtmak zorunda olduklarını söyledi, ekledi:

Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, İstanbulspor ile oynayacakları maçın kolay bir müsabaka olmadığını söyledi. TFF 1. Lig’de her takımın her takımı yenebileceğine dikkat çeken Üzülmez, "Bunun içinde önemli olan sahadaki iştahınız ve coşkunuz. Rizespor olarak ligde beklentinin altında kaldık. Bunu biliyoruz. Daha iyi şeyler yapabilir miydik? Evet yapabilirdik. Ama bazı oyuncuların hem performans hem de fiziksel anlamdaki zafiyetlerinin sıkıntısını yaşadık. Bu oyuncularımızı oynatarak, toparlanma adına yaptığımız hataları düzelteceğiz. Çünkü bunlar önemli ve değerli oyuncular. Bununla da bu süreci minimum hata ile geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Oyunsal ve mücadele anlamında sorunlar gözüktüğüne dikkat çeken İbrahim Üzülmez, "Bunu oynayarak ve üstüne koyarak aşabiliriz. Bizde bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. İstanbulspor maçının öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Üzülmez, "Rakibimiz ligin yeni takımı olarak iyi bir kadroya sahip. Ne zaman ne yapıp, nasıl oynayacağı belli olmadığı gibi takım olgusunu sahaya iyi yansıtan bir görüntüsü var. Bunun içinde gerekli çalışmaları ve analizleri yapıp tedbirlerimizi alıyoruz. Bizde takım bütünlüğümüzü ve kazanma arzumuzu en üst düzeyde sahada göstermeliyiz. Bunu da yapacağız. Sahanın içinde mücadeleci ve diri olmak zorundayız” dedi. Alihan TELATAR

17 Kas 2017 - 10:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.