Ligin sonu yaklaşıyor

Üzülmez, "İlk yarıdaki futbol bize yakışmadı. Artık çok dikkatli olmak zorundayız" dedi, ekledi:

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan lider Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, ilk yarıda oynanan futbolun kendilerine yakışmadığını söyledi. Üzülmez, Adanaspor karşısında üzücü bir sonuç aldıklarını belirtirken, hiç beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını söyledi. Üzülmez, "Kazansak çok büyük avantaj sağlayacaktık. Oyuna iyi başladığımız söylenemez. Bu ligin genel sorunu bireysel hatalardan yediğimiz bir gol. Bazen çok anlatmamıza rağmen bu hatalar yapılıyor. Bireysel hatalar maç içerisinde işleri daha da zorlaştırıyor” ifadelerini kullandı.

Kaybederken de mücadele ederek kaybetmeleri gerektiğinin altını çizen İbrahim Üzülmez, şöyle konuştu: “Hatalarımız var ama ikinci yarı biraz daha baskı kuran takım görüntüsünde olduk. Beraberliği yakaladık. Daha fazla gol atabilirdik. Vedat Muric'in eksikliği ileride top tutmamızı engelledi. İlk yarıdaki futbol bize yakışmadı. Maça çok durgun başlamamızı inceleyeceğiz. Bazı oyuncularımız girdikleri pozisyonlarda çok daha dikkatli olmalı. Ligin sonu yaklaşıyor ve her takım her takımı yenebilir. Moral bozukluğunu atlatıp İstanbulspor maçına hazırlanmalıyız.”

19 Mar 2018 - 14:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.