Lige kadar hazır olacağız

Yomraspor Teknik Direktörü Çalık henüz istedikleri seviyede olmadıklarını söyledi.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yomraspor sezonun başlamasına bir hafta kala hazırlıklarını kendi evinde sürdürüyor.

Hazırlık kampının ardından dün takıma izin veren Teknik Direktör Raşit Çalık, bugün yeniden çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Çalık takımının lige henüz hazır duruma gelmediğini belirtirken, “Oynanan oyundan çok memnun değilim. Ancak oyuncu kalitemiz iyi. Bu sorunun da maç maç düzeleceğini düşünüyorum. Oyuncularımızın performansının daha iyi olması gerekiyor. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda planlıyoruz” diye konuştu.

Çalık, sezonun ilk maçı olan Hopaspor karşılaşmasına kadar çalışmalarını kendi evlerinde sürdüreceklerine değinirken transfer konusunda da şu anda bir çalışmanın olmadığını söyledi. Çalık, “Bir transfer olursa da sürpriz olur ancak gündemimizde şu anda bir transfer yok” dedi.

Öte yandan Yomraspor, bu sezon TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek olan 1954 Kelkit Belediyespor’la yaptığı hazırlık karşılaşmasını da 1-0 kazandı.

25 Ağu 2019 - 14:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.