Kulübe artık sahip çıkmak ağır geliyor

Ofspor Başkanı Saral, “22 yıldır profesyonel ligdeyiz, ilk defa devre arası Antalya kampına gidemiyoruz” dedi

Gelecekle ilgili sıkıntılarının bulunduğunu belirten Saral, “Bazı oyuncularımızda ödeme yapamadığımız için ayrılmak istiyor. Şartlar her gün zorlaşıyor” ifadelerini kullandı

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da maddi sıkıntı yaşanıyor. Kulübü ayakta tutmak için büyük uğraş veren Başkan Olcay Saral da ekonomik anlamda zor günler geçirdiklerini söyledi. Gelecekle ilgili sıkıntılarının bulunduğunu belirten Başkan Saral, “22 yıldır profesyonel ligdeyiz. İlk defa devre arası Antalya kampına gidemiyoruz. Takımda 6 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Bazı oyuncularımızda ödeme yapamadığımız için ayrılmak istiyor. Bu durumu toparlamak ve yeniden hedefe oynamak epey zor ve maliyetli. Şartlar her gün zorlaşıyor. Kulübe artık sahip çıkmak ağır geliyor” dedi

Özellikle son haftalarda oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını ifade eden Saral, “Ofspor geride kalan bazı haftalarda oynadığı futbolun karşılığını bir türlü alamadı. Çok iyi oynamaya puan vermiyorlar maalesef” dedi. İlk yarıyı Osmaniyespor Futbol Kulübü galibiyetiyle kapatmak istediklerini de kaydeden Saral, “Ligde artık bundan sonra her puanın büyük önemi var. Bu bakımdan hedefi olan bir kulüp olarak içerde dışarda tüm maçlarımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Osmaniyespor maçından 3 puanla ayrılmayı bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Erdoğan BEKAR

13 Ara 2018 - 15:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.