Kendilerinin farkına vardılar

1461 Trabzon Teknik Direktörü Zıvalıoğlu Bursaspor galibiyetinin takıma çok şey kattığını söyledi

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur karşılaşmasında Süper Lig ekibi Bursaspor’u 2-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza atan 1461 Trabzon’da şimdi hedef Anagold 24 Erzincan maçı.TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, “Bu tür maçlardan sonra en korktuğumuz şey oyuncularımızda oluşacak rehavet ancak bizim oyuncularımızda bunun olmadığını görmek bizi çok mutlu ediyor” dedi. Bursaspor’a karşı alınan galibiyeti günebakış’a değerlendiren başarılı çalıştırıcı Zıvalıoğlu, “Futbolcularımızın bu maçı kazanması onlara çok şey kattı. Bir anlamda kendilerinin farkına vararak, ‘Biz futbolcuyuz, biz iyiyiz’ diyerek farkındalık oluştu. Oyuncularımın ayaklarının yere bastığını görmek, onlarda bir rehavet havası sezinlememek bizleri mutlu ediyor. Tecrübe ve deneyimlerimizden nasıl olması gerektiğini, futbolda asla dünün olmadığını örneklerle onlara anlatıyoruz. Hatta zaman zaman benden çok onları konuşturuyorum ki durumu daha iyi anlasınlar” ifadelerini kullandı.

ERZİNCAN ZOR MAÇ OLACAK

Erzincan takımının iyi bir takım olduğunu ve karşılaşmanın zor geçeceğine vurgu yapan tecrübeli teknik adam Hamdi Zıvalıoğlu, “Erzincan hakikaten iyi ve güçlü bir takım. Kalecisi dahil, kenarları, forveti, orta sahası, yani her hattıyla iyi bir takım. Ancak ne olursa olsun bu maçta da tıpkı Bursaspor maçında olduğu gibi bizim ne yapacağımız önemli. Bursa ile oynarken de aynı şey oldu. Bursaspor’un bu maçı kazanıp Kupa’da yoluna devam etmek istediğini biliyorduk. Samet Hoca da çok istedi. Ve biz onların ne yapacaklarını biliyorduk. Ancak burada ne şekilde bir vereceğimiz tepki önemliydi. Ve iyi hazırlanarak maçı kazanma başarısı gösterdik” dedi. 1461 Trabzon’da Erzincan maçı öncesi sakatlıkları cezalı olan Bekir, sakatlıktan yeni çıkan Cafer ve Mert’in ise bu maçta oynayamayacağı belirtildi.

Nurgül GÜNAYDIN

03 Kas 2018 - 12:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.