Kendi kalemize gol atmadığımız kaldı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, savunmadan dert yandı

Buruk, “Devre arasında savunmadan başlayarak çok önemli takviyelere ihtiyacımız var. Bunun için de hazırlıklarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı

Süper Lig’in 16. haftasında sahasında oynadığı maçta Alanyaspor ile de berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Çaykur Rizespor’da fırtına öncesi sessizlik yaşanırken Teknik Direktör Okan Buruk, savunmadan dert yandı. Takımın üstünde büyük bir maç kazanamama baskısı olduğunun altını çizen Buruk, “En büyük sıkıntıyı ise savunmada yaşıyoruz. Takım savunmasını maalesef iyi yapamıyoruz. Alanyaspor maçında da çok hatalar yaptık. Neredeyse kendi kalemize gol atmadığımız kaldı. Bir ara ondan da korktum. Kendi kalecimize pas verirken bile zorluk yaşadık. Takım savunmasını iyi yapamıyoruz” dedi.

Kadronun yetersiz olduğunu bununla da kulübeden gelen oyunculardan beklenen verimi alamadığının altını çizen Okan Buruk, “Kulübeden gelerek oyuna direk katkıda bulunacak oyuncu sayısında sıkıntı yaşıyoruz. Kadro yapısında çok ciddi problemlerimiz var” dedi. Ankaragücü maçından sonra Alanyaspor karşılaşmasında da penaltı kaçırdıklarının altını çizen Buruk, “Penaltıcılar arasında Saadene’yi de yazmıştık. Hangisi kendini daha iyi hissediyorsa onun atmasını söyledim. Ankaragücü maçında Boldrın, Alanyaspor maçında da Saadane kaçırdı. İyi penaltı atan oyuncuydu ama baskı oluştu” dedi.

Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçtan 4 beraberlik aldıklarına dikkat çeken Okan Buruk, “Bu maçların 3 tanesini kazanabilirdik. Ama beraberlikle bitti. Rizespor olarak hiçbir zaman beraberlik için oynamıyoruz ama gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz. Yakaladığımız net gol pozisyonlarını sonlandırmamız gerekiyor. Buda bize kadro yapımızla ilgili sıkıntılarımızın olduğunu gösteriyor. Bunu herkes biliyor. Devre arasında savunmadan başlayarak çok önemli takviyelere ihtiyacımız var. Bunun için de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu takıma direk olarak katkı sağlayıp ileriye taşıyacak Süper Lig seviyesinde oyuncular Rizespor kadrosunda olmak zorunda. En büyük isteğimiz budur” dedi.

17 Ara 2018 - 15:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.