Kelkit’te tempo yüksek

Kırmızı-beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarına erkenden start veren Kelkit Belediyespor’da çalışmalar tam gaz devam ediyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Kelkit Belediyespor’da Teknik Direktör Ulaş Ulusan, Kelkit’te yüksek tempoda çalıştıklarını söyledi. Hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere günde çift çalışma sürdürdüklerini belirten Ulusan, “Sabah kros akşam ise top ve kondisyon çalışması yapıyoruz” dedi.

Şuanda 18 kişilik sporcu kadrosu ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Ulusan, “Tabiki oyuncu sayımız artacak. Antrenmanlarımızın yanı sıra transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Eksikliğini hissettiğimiz mevkilere gerekli takviyeleri yapıyoruz. Kelkit’teki çalışmalarımızın tamamlanacağı güne kadar transferi de eksiksiz tamamlamak istiyoruz. İyi bir Kelkit Belediyespor ortaya çıkarmak istiyoruz” dedi.

12 Tem 2019 - 13:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.