Kelkit’te isyan var

Kırmızı-beyazlı ekipte ilk 3 haftaki yaşanan hakem hataları bardağı taşırdı.

Teknik patron Ulaş Ulusan, “Oynadığımız 3 maçta da bariz hakem hataları ile karşı karşıya kaldık. Yaşadığımız puan kayıplarında hakem hataları etkili oldu. Artık hakem hatası istemiyoruz” dedi.

1954 Kelkit Belediyespor’da hakem öfkesi…TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı-beyazlı ekip ilk 3 haftada yaşanan hakem hataları nedeniyle isyanlarda. 1954 Kelkit Belediyespor’da teknik patron Ulaş Ulusan, ligde oynadıkları 3 maçta da bariz hakem hataları ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Yaşadıkları puan kayıplarında hakem hatalarının etkili olduğunu belirten Ulusan, “Hakemler elbette hata yapacaktır. Ancak bu 3 maçımızda da aleyhimize hakem hataları olması sabrımızı tüketmiştir. Artık hakem hatası istemiyoruz yeter artık” dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda konuk olacakları Altındağ Belediyespor karşılaşmasına gözlerini çevirdiklerini ifade eden Ulusan, “Bu karşılaşmaya dönüm maçı gözü ile bakıyoruz. Kazanarak kendimize yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bu bakımdan maça büyük bir ciddiyet içinde hazırlanacağız. Galibiyet dışında başka bir sonuç düşünmüyoruz. Oyuncularımızın bu maçta gerçek güçlerini sahaya yansıtacaklarına inanıyoruz. Bu maçı kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

18 Eyl 2019 - 14:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.