Kelkit topbaşı yapıyor

Kırmızı-beyazlı ekip 2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarına bugün start veriyor.

3. Lig ekiplerinden Kelkit Belediyespor sahaya iniyor…Kırmızı-beyazlı ekip 2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla start verecek. Kelkit’te 20 günlük bir çalışma devresi geçirecek olan kırmızı-beyazlılar, ikinci etap kamp çalışmaları için ise 30 Temmuz’da Nevşehir’e gidecek. Teknik Direktör Ulaş Ulusan, ligin yeni bir ekibi olmalarından ötürü erken mesaiye girdiklerini söyledi.

Çalışmalarının ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını ifade eden Ulusan, “İlerleyen günlerde ise topla çalışmalara başlayacağız. Ayrıca yeni sezon hazırlıklarımızla birlikte transfer çalışmalarımızı da bir arada sürdüreceğiz. Transferleri en kısa zamanda tamamlamak istiyoruz. Çünkü transferler ne kadar erken takıma dahil olursa uyum sorumlarını da aşmaları o kadar kolay olacaktır” ifadelerini kullandı.

08 Tem 2019 - 13:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.