Kelkit kenetlendi

Kırmızı-yeşil-beyazlılar yarın Muğlaspor’u yenerek üçte üç yapmak istiyor.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden 1954 Kelkit Belediyespor’da birlik-beraberlik havası esiyor. Yarın ligde 9.sırada bulunan Muğlaspor’u konuk edecek olan kırmızı-yeşil-beyazlılar bu maçtan da galip ayrılarak seriyi üçe çıkarmak istiyor. Üst üste iki maç kazanarak önemli bir çıkışa imza atan 1954 Kelkit Belediyespor’da camiada da tam bir birlik-beraberlik havası esiyor. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da Muğla maçının kazanılacağı ve bu anlamda da taraftarların kendilerine güvenmesi istendi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Taraftarımız Bize İnansın ve Güvensin. Deplasmanda taraftarımız ile birlikte güzel bir galibiyetle haftayı kapattık. Çalışmalarımız teknik ekip ve futbolcularımız ile birlikte çok güzel gidiyor. Üst sıralarda kalmamızı sağlaması adına Muğlaspor maçı çok önem arz ediyor , Muğlaspor maçında 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız.

Yeni bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Taraftarımız hafta sonu bizleri yalnız bırakmasın ve destek için stattaki yerlerini alsınlar. Taraftarımızın desteği olduğu sürece bizlerde onların bu desteğine layık olmaya çalışacağız.

STK’LARDAN DESTEK

Öte yandan 1954 Kelkit Belediyespor yönetimi şehrin sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri de sürdürüyor. Dün de Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Beylar Kara’yı ziyaret eden yönetim destek sözü aldı. Başkan Kara, Kulübün daha iyi imkanlarda faaliyet göstermesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi. 1954 Kelkit Belediyespor yönetimi de Kara’ya teşekkür ederek takımın isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.

14 Ara 2019 - 12:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.