Kelkit kayıp istemiyor

Kırmızı-beyaz-yeşillilerde Batman maçı öncesi tüm hesaplar 3 puan için yapılıyor.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren 1954 Kelkit Belediyespor, ligin ikinci yarısına galibiyetle girmek istiyor. İkinci yarıya bu hafta sonu saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Batman Petrolspor karşılaşmasıyla start verecek olan kırmızı-beyaz-yeşilli ekip bu maçta puan kaybı yaşamak istemiyor. Oyuncularını galibiyet emri veren teknik patron Ulaş Ulusan, “Bu maçtan alacağımız galibiyetle ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz” dedi.

Batman Petrolspor’un ligde son sırada yer almasının karşılaşmanın kolay geçeceği anlamına gelmemesi gerektiğini ifade eden Ulusan, “Rakibimiz devre arasında iyi transferler yaptık. İkinci yarıda çok daha güçlü bir kadro ile mücadele edecekler. Bu bakımdan bu maçtan 3 puanla ayrılmak için çok iyi olmalıyız. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ligde bizi iyice rahatlatacaktır. Kazanmak adına tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.

08 Oca 2020 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.