Kelkit çekinmiyor

Kırmızı-yeşilli takım bugün oynayacağı Diyarbekirspor deplasmanında puan arıyor

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden 1954 Kelkit Belediyespor bugün Diyarbekirspor’un konuğu oluyor. Ligin 7.haftasında Darıca Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olarak taraftarlarını üzen kırmızı-yeşilliler deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Diyarbakır Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Alirıza Altunbakır düdük çalacak.

Öte yandan Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban, bugün oynanacak karşılaşma öncesi takıma destek ve moral vermek amacıyla bir ziyarette bulundu. Daltaban ve beraberindekiler ziyarette futbolcu ve teknik heyete ikramlarda bulunurken maç öncesi hem moral verdi hem de başarılar diledi.

13 Eki 2019 - 11:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.