Kelkit böyle güzel!

Müthiş bir çıkış yakalayarak alt sıralardan çıkmayı başardılar

3.Lig 3.Grup’taki ekiplerimizden Kelkit 1954 Belediyespor’da yüzler gülüyor. Ligde çok kötü bir başlangıç yapan ve alt sıralara demir atan Kelkit, son maçlarda aldığı başarılı sonuçlar ile ligin dibinden çıkarken, gelecek haftalara daha umutla bakmaya başladı. Son 4 maçta hiç yenilmeyen ve 2 galibiyet 2 de beraberlik alan Kelkit, şimdi yarın sahasında oynayacağı Modafen maçını da kazanarak üst sıralara doğru tırmanmaya başlamak istiyor.

Teknik Direktör Ulaş Ulusan, ligde iyi bir hava yakaladıklarını ifade ederek, “Oyuncularımın kaybettiği özgüvenin yerine gelmesi, başarılı sonuçları da beraberinde getirdi. Ben oyuncularımın kalitesine ve gücüne hep inandım. Şimdi bunu sahada gösterme zamanı. 4 maçtır hem sonuç olarak hem de futbol olarak iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Amacımız Modafen maçını da kazanarak yolumuza devam etmek. Taraftarlarımızın tribünleri dolduracağına inancımız tam” dedi.

16 Kas 2019 - 13:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.