İlk hedefiniz Denizli

Giresunspor Başkan Yardımcısı Özkul, “Kalan maçlardaki tüm puanlara talibiz” dedi ve ekledi:

Giresunspor’un Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, ilk yarının kalan beş haftasında kendilerini bekleyen zorlu doksan dakikalardan başarı ile ayrılmak istediklerini dile getirdi. Son beş maçın üst sıralar için mücadele eden ekiplerle olduğunu anımsatan Başkan Yardımcısı Özkul, “Bu keskin virajları en iyi şekilde döneceğiz. Takımımız lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiriyor. Hedefimiz Denizlispor deplasmanından puan ya da puanlarla dönebilmek” şeklinde konuştu.

Kalan maçlardaki tüm puanlara talipli olduklarını dile getiren Özkul, “Tabi maç maç bakıyoruz. Kafamızda sadece Denizlispor ile oynayacağımız maç var. Elde edeceğimiz sonuçlarla ilk yarının bitiminde kendimize Play-Off potasının içerisinde yer bulmak amacındayız. Bunun gerçekleşebilmesi için de hem içeride hem de dışarıda oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlar elde etmemiz gerekiyor. Denizlispor iyi bir ekip. Özellikle ön bölgede etkili oyunculara sahipler. Biz de kaliteli bir ekibiz. Güzel bir maç olacak” dedi.

Ali AKTEN

19 Kas 2018 - 12:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.