Hüseyin’in hedefi büyük

1461 Trabzonlu oyuncu, “Her geçen gün kendini geliştirmek istiyorum” dedi

1461 Trabzon’un genç orta saha oyuncusu Hüseyin Onur Kaçar, bordo-mavi-beyazlı forma altında şampiyon olmak istediğini söylerken takım içinde yaşanan forma rekabeti hakkında konuştu. Forma rekabetinin takım için gerçekten önemli olduğunu belirten Kaçar, “Bir maç iyi oynamadığımız zaman, diğer hafta yerimize arkadaşımız oynar. O yüzden de bence başarıya giden yol da bu. Her oynayan arkadaşım elinden gelenin en iyisini yapıyor” dedi. Her geçen gün kendini geliştirmek istediğini belirten Hüseyin Onur, “Kariyerimin çok başarılı ve istikrarlı olmasını istiyorum. Kendimi geliştirip 1461 Trabzon'da çok güzel bir sezon geçirerek daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyorum. Amacım iyi bir orta saha oyuncusu olabilmek. Grubumuzda bulunan takımların çoğundan iyi oynuyoruz. Birlik ve beraberlik en üst seviyede. Kendimize inandığımız ve güvendiğimiz sürece bizi hiç bir takım yenemez” diye konuştu.

Tüm takımların 1461 Trabzon’a karşı hırslı olduğunu belirten Hüseyin Onur, “Ligde bize karşı herkes çok hırslı. Konsantrasyon yüzde yüz. Herkes bizi yenmek istiyor. Ama bizim o maçlarda daha da performansımızı yukarı taşımamız gerekiyor. Bazen konsantrasyon eksikliği olabilir ama biz futbolcuyuz, işimizi severiz. Takımın karakteri çok iyi. Zor bir dönemden böyle çıktık. İnşallah bu yoldan devam ederiz” dedi. Dış etkenlerin 1461 Trabzon’dan elini çekmediğini de kaydeden Hüseyin, “Ligde en genç ve en yetenekli futbolcular olduğumuzu biliyoruz ama bunu saha içinde de göstermemiz gerekiyordu. Şimdiye kadar oynadığımız maçlarda bunu gösterdik. Fakat dış ektenler her sezon olduğu gibi bu sezonda bizden ellerini çekmiyorlar. Biz bu dış etkenlerin bizi yıkmasına izin vermeyeceğiz. Kendimize güvendik, birbirimize inandık. Bizi hiç bir dış kuvvet yıkamaz” dedi.

15 Kas 2018 - 14:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.