H.Trabzon zirve için!

Gözünü yeniden liderliğe diken lacivert-kırmızılılar, Şile Yıldız ile deplasmanda kapışıyor

Erbaa beraberliği ile averajla liderliği Nevşehir’e kaptıran lacivert-kırmızılılar, Yıldız’ı devirip yeniden zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyor.

13.30’DA BAŞLIYOR

3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ekibimiz Hekimoğlu Trabzon, bugün deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşılaşıyor. Üç maçlık galibiyet serisiyle liderliği eline geçiren ancak geçen hafta evinde Erbaa ile berabere kalarak zirveyi averajla Nevşehir Belediyesi’ne kaptıran lacivert-kırmızılılar, bugün deplasmanda kazanıp yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Hekimoğlu Trabzon’un deplasmandaki zorlu mücadelesi saat 13.30’da başlayacak.

HER MAÇ FİNAL

Teknik Direktör Ahmet Özen, hedefleri yolunda her maçın final olduğunu ifade ederek, “Şile Yıldızspor deplasmanında da kazanmak için mücadele edeceğiz. Geçen hafta evimizde şanssız bir beraberlik aldık ancak lig uzun bir maraton. Şampiyonluk yolunda böyle kazalar yaşanabilir. İnanıyorum ki Şile Yıldızspor maçıyla yeni bir seri yakalacağız ve ligin sonunda arzuladığımız yerde olacağız” diye konuştu. Gruptaki diğer maçta Artvin Hopaspor, Tire 1922 deplasmanına çıkacak.

16 Şub 2019 - 11:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.