Her şey 3 puan için

Görelespor, Haçkaspor maçı öncesi galibiyete şartlandı.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta bu hafta sonu deplasmanda Haçkaspor’a konuk olacak olan Görelespor’da zafer sesleri yükseliyor. Yeşil-beyazlılar bu kritik 90 dakikadan 3 puan ile ayrılarak hem rakibi ile arasındaki puan farkını daha da açmak hem de liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor.

Bu zorlu 90 dakikaya en iyi şekilde çalışarak hazırlandıklarını söyleyen yeşil-beyazlı oyuncular, “Çok kritik bir maç bizi bekliyor. Hafta sonu deplasmanda en zorlu maçlarımızdan birine çıkacağız. Ligde bizim gibi zirve mücadelesi veren Haçkaspor ile kozlarımızı paylaşacağız. Bu maçtan alacağımız bir 3 puan zirve yarışında büyük bir avantaj elde etmemizi sağlayacak. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız” dediler.

07 Şub 2019 - 14:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.