Hekimoğlu Trabzon FK siftah yaptı

Hekimoğlu Trabzon FK sezonun ilk transferini yaptı.

Gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Hekimoğlu Trabzon FK, sezonun ilk transferini yaptı. Trabzon temsilcisi geçtiğimiz sezon İnegölspor formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu Volkan Altınsoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Kulüp Genel Sekreteri Hakan Sağlam ve Futbol Şube sorumlusu Semih Hekimoğlu hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Volkan Altınsoy, sözleşmenin iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, "Öncelikle sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Hekimoğlu Trabzon FK’nın hedefleri, idealleri, gelecek adına güzel planları var. Bizlerde bu planlar içinde olmak için buradayız" dedi.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Genel Sekreteri Hakan Sağlam’da, "2019-2020 sezonu transfer çalışmalarına start verdiklerini belirterek, "Bütün Futbol Kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Volkan Altınsoy, bu ligin oldukça tecrübeli ve başarılı bir savunma oyuncusu. Kulübümüze de çok ciddi katkılar yapacağından şüphemiz yok. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

03 Tem 2019 - 16:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.