Hedefimiz oyuncu yetiştirmek

1461 Trabzon Teknik Direktörü Erdem, “Bizim için sportif başarı ikinci planda” dedi

Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek olan 1461 Trabzon’da teknik direktör İlker Erdem, kendileri için sportif başarının ikinci planda olduğunu söyledi. Hedeflerinin Trabzonspor’a oyuncu kazandırmak olduğunu belirten Erdem, “Trabzonspor’a kazandıracağımız bir oyuncu bizim için büyük bir başarı olacaktır. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Erdem, “Bu anlayışla yola çıkacağız. Genç ve yetenekli bir oyuncu kadrosu ile ligde mücadele edeceğiz. Bu genç oyuncu kadromuz ile ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Transferde kadromuza genç ve gelecek vadeden oyuncuları katacağız. Kendi alt yapımızdan ve bölge takımlarının genç yeteneklerini bünyemize katmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

26 Haz 2017 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.