Haydi Gümüşhane Hacettepe’yi yık!

Ligde çıkış arayan kırmızı-beyazlılar bugün saha ve seyircisi önünde başkent temsilcisini konuk ediyor

Haydi Gümüşhanespor göster gücünü…TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden kırmızı-beyazlılar, bugün kendisi gibi alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Hacettepespor’u konuk ediyor. Kırmızı-beyazlılar 6 puan değerindeki bu maçtan zaferle ayrılarak alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyor. Bu önemli 90 dakika öncesi hazırlıklarını tamamlayan Gümüşhanespor’da maç saati beklenmeye başlandı. Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak 90 dakikada Mustafa Murat Oğuz düdük çalacak.

Teknik Direktör Metin İlhan, Hacettepespor maçından tek düşüncelerinin 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi. Ligde puan sıralamasında arzu ettikleri yerde olmadıklarını ifade eden İlhan, “Bu bakımdan biran önce üst üste başarılı sonuçlar elde ederek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Bugün de zorlu maçta Hacettepespor ile karşı karşıya geleceğiz. Mutlak kazanmamız gereken karşılaşmalarımızdan biri. Saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

17 Şub 2019 - 14:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.