Hadi VAR’ı geçtik GÖZLER de mi bozuluyor?

Rizespor Başkanı Kartal, Başakşehir maçı öncesinde hakem hatalarının ön plana çıkmadığı bir maç oynamak istediklerini söyledi…

Rizespor’da Pazar günü oynanacak olan Başakşehir maçı öncesinde yeşil-mavili ekibin başkanı Hasan Kartal, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Sıkıntılı günlerden geçmelerine rağmen ikinci yarıya yakaladıkları çıkış ile rahatlama dönemi içinde olduklarını söyleyen Hasan Kartal, “Ancak rehavete kapılmadan iyi bir şekilde devam edip, son maçlarımızı da kazanıp ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah sonucu iyi olur” diye konuştu

Birlik ve beraberliğin sonucu olarak bugünlere geldiklerinin de altını çizen Kartal, “Hem yönetim hem teknik ekip hem de futbolcular ile çok iyi bir kaynaşma içindeyiz. Düzgün işler yapıyoruz ve kulüpte sıkıntısız bir yönetimin olması da bu başarıda önemli etken” dedi. Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde 3 puana şartlandıklarını da söyleyen Kartal, “Başakşehir’i de yenmek için oynayacağız. Ama top yuvarlaktır ve neticenin ne olacağını bilemeyiz. İnşallah hakem hataları ve farklı bir sıkıntı olmaz” dedi.

Kartal Beşiktaş maçında ortaya çıkan farklı skoru dert etmediklerini de belirtirken, “Beşiktaş maçında çok iyi oynadığımız herkesin kabul ettiği bir gerçek. Fakat 3-2’lik skor varken, 4. goldeki açık ofsaytın görülmemesini ben hala kabul edemiyorum. Çünkü herkes o golün ofsayt olduğunu gördü ve futbolcularımız ofsayt diye gole giden oyuncuya müdahale bile etmedi. O nedenle neler olup bittiğinin farkında değiliz ama yavaş yavaş bu olayların içine de girmemiz lazım. Böyle adaletsizliklerin olacağı bir spor yarışının olmaması lazım” diye konuştu

Mücadele eden, emek veren bir takımın hakkının yenmemesi gerektiğine dikkat çeken Kartal, “Beşiktaş karşısında ortaya çıkan skor bizim için hiç sıkıntı değil ancak ofsaytın ve hakem hatalarının olmamasından yanayız. Böyle şeyleri tartışmamamız gerek. Ama niye tartışıyoruz bilmiyorum. Ayrıca VAR nasıl bozuluyor anlamıyoruz. VAR bozuluyor da gözlerde mi bozuluyor?. Gözlerin bozulmaması lazım. VAR çok ince ayrıntıları gösteriyor ve bozulmasında sıkıntı olabilir. Ancak burada gözün bozulmaması lazım. Bozuk bir gözle bakıldığı için ofsayt görülmüyor” diyerek imalı bir göndermede bulundu.

Kalmasından yanayız

Başkan Kartal, Teknik Direktör Okan Buruk’un sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması için de konuşurken, “Biz Okan hocayı, Okan hoca da bizi çok seviyor. Biz onunla hoca, yönetici ilişkisi içinde değiliz, abi-kardeş ilişkisi içindeyiz. Öyle bir samimiyetimiz var. Biz kararı hocamıza bırakacağız ve hocamız ne dersi bizim kabulümüzdür. Biz hocamız ile birlikte tekrar önümüzdeki sezon devam etmek istiyoruz. Ama hocamızın düşüncesi nedir? Onun da önünü kesmek istemeyiz. Hocamız ve sporcularımızla lig bittikten sonra iyi ilişkiler içerisinde konuşmak kaydıyla devam etmekten yanayız” ifadelerini kullandı.

Seneye hedef büyük

Gelecek yıl için büyük hedefler için mücadele edeceklerini söyleyen Kartal, “Bizim hedefimiz seneye çok yukarılara oynamak. Hatta liderliğe oynamak. Bu mevcut yapıya birkaç dokunuş ile gelecek yılda devam etme niyetindeyim. Yönetimimde, şehirde böyle istiyor. Hocamıza ya da herhangi bir futbolcuya zorla “Burada kalacaksın” diyebilir miyiz? O kişiyle daha sonra ahenkli bir şekilde yola devam etmen mümkün mü? Biz her şeyi düşünmek kaydıyla, kimseyi de kırıp dökmeden seneye de çok daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

19 Nis 2019 - 13:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Varda hayır var - Hasan bey neden bu açiklamayi bjk maçının hemen sonrasında yapmadın da şimdi yapiyorsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 13:05