Gün zafer günü olsun

Ligin ikinci yarısında süper bir çıkış yakalayan yeşil-mavililer, Bursa’da 3 puan için sahaya çıkıyor

Çaykur Rizespor bugün deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak. Ligin ikinci devresine 3’de 3 yaparak başladıktan sonra geçen hafta sahsında Antalyaspor ile berabere kalan yeşil-mavililer, Bursaspor maçını kazanarak yeni bir seri başlatmak istiyor. Maçtan 2 gün önce Bursa’ ya gidip pusuya yatan Rizespor, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Rizespor’da kart cezalısı olan Saadane ile sakat olan Petruccı forma giyemeyecek. Aatif ve Umar’ın oynayıp oynamayacakları ise maç saatinde belli olacak.

Bursaspor ile önemli bir maça çıkacak olan yeşil-mavililer de yönetim, teknik heyet ve futbolcular ise tetikte. Ligin 21. haftasını 22 puanla 16. sırada tamamlayan Rizespor, 24 puanla 13. sırada bulunan Bursaspor’u mağlup ederek puanını 25’e çıkarmak istiyor. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Yeşil-mavili futbolcular Bursa’da kamp yaptıkları otel de kaptan Aatif’in öncülüğünde bir toplantı yaptıkları ve galibiyet için birbirlerine söz verdikleri öğrenildi.

16 Şub 2019 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.