Gümüş’ü hakem yaktı

Kırmızı-beyazlılar son dakikada net penaltısının verilmediği maçta Hacattepe ile berabere kaldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor, dün sahasında konuk ettiği Hacettepespor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlılar Hacettepespor önünde sahaya mutlak 3 puan için çıkarken, konuk ekip 16. dakikada Ali Eren ile bulduğu golle mücadelede 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü bu şok golün etkisini kısa sürede üzerinden atan Gümüşhanespor aradığı gole 39 dakikada ulaştı.

Bu dakikada sahneye çıkan Kadir attığı golle takımı adına 1-1’lik eşitliği sağlarken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Gümüşhanespor karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya skor avantajını kendi lehine çevirmek için çıktı. Bu yarıda gol için Hacettepespor yer alanına yüklenen Gümüşhanespor’da maçın uzatma bölümlerinde Tekin ceza sahası içerisinde düşürüldü. Ama maçın hakemi Mustafa Murat Oğuz bu pozisyonu es geçerek devam kararı verdi. Kalan sürede ise başka gol olmazken 90 dakikada 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçtan sonra Gümüşhane cephesinde maçın hakemine büyük tepki gösterildi.

18 Şub 2019 - 14:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.