Gümüş’te yüzler gülüyor

Bugün hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul’un yolunu tutacak olan kırmızı-beyazlılarda keyifler yerinde

Kırmızı-beyazlıların teknik patronu Eriş, “Takımda öyle güzel bir hava var ki arkadaşlık üst seviyede. Ben bu konuda eski oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Tam bir aile gibiyiz” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta liglerin başlamasına bir gün kalırken, Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor. Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlılarda oyuncuların ve Teknik Direktör Levent Eriş’in keyfi yerinde olduğu gözlemlendi. Yapılan antrenmanların keyifli geçtiği ve yeni gelen oyuncularla mevcut oyuncular arasındaki arkadaşlık seviyesinin üst sıralarda olduğu ifade edildi. Öyle ki bu durum teknik patron Eriş’in de dikkatinden kaçmıyor.

Kırmızı-beyazlıların deneyimli Teknik Direktörü Levent Eriş, takımdaki arkadaşlık seviyesinin üst düzeyde olduğunu ve bu yüzden mevcut oyunculara teşekkür ettiğini dile getirdi. Eriş, “Aramıza birçok arkadaşımız katıldı. Takımın yüzde 70’ini değiştirdik. Ama tam bir aile gibiyiz. Yeni arkadaşlarımız neredeyse uyum problemi yaşamadı. Bu yüzden mevcut oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi. Bu arada Gümüşhanespor, yarın oynayacağı Karagümrük maçı için bugün İstanbul’a hareket edecek.

Karagümrük maçı içinde konuşan Eriş, “Hazırlıklara 10 gün geç başladık. Ama lige iyi hazırlandık, kadromuza da iyi isimler takviye ettik. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Bu yolda ilk rakibimiz Karagümrük… Lige iyi başlayıp, sezon sonunda şampiyon takım olarak TFF. Lig’e çıkmak istiyoruz. Umarım bu uzun yoldaki ilk sınavımızı kayıpsız atlatırız ve evimize 3 puanla döneriz. Hem Gümüşhane halkı hem de Gümüşhanespor şampiyonluğu hak ediyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

25 Ağu 2017 - 13:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ömer - insaalah bu sene sampiyon oluruz gümüshanespor a basarılar dilerim saygılarla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 13:03