Gümüş’te yolculuk bugün

Kırmızı-beyazlılar ligin son maçında konuk olacağı Kastamonuspor 1966 maçı hazırlıklarını tamamladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yarın deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile kozlarını paylaşacak olan Gümüşhanespor, bu maçın hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip bugün Kastamonuspor 1966 maçı için bu kente gidecek. Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Metin İlhan, ligin son maçında karşılaşacakları Kastamonuspor 1966 karşısında iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini söyledi.

Bu maçta genç futbolcularına forma şansı vereceğini ifade eden İlhan, “Bu karşılaşma bizim için prestij niteliğinde. Bu maçta genç oyuncularımıza forma şansı vererek yeterliliklerini görme şansımız olacak. Amacımız iyi bir futbol ve iyi bir sonuçla sahadan ayrılmaktır” dedi. Öte yandan Gümüşhanespor’da Cansın, Kadir Arı, Menderes ve Murat Kayalı’ya izin verildiği ve Kastamonuspor 1966 maçında forma giymeyecekleri belirtildi.

03 May 2019 - 12:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.