Gümüş’te keyifler yerinde

Kırmızı-beyazlılarda İnegölspor karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürdü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta haftayı İnegölspor galibiyetiyle 3 puanla kapatan Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor. Ligde 2 maçlık 3 puan özlemine önceki gün saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İnegölspor’u mağlup ederek son veren kırmızı-beyazlılar taraftarlarının da yüzünü güldürürdü. Bu maçta alınan 3 puanın yanı sıra genç oyuncuların da üstün performansı teknik heyet ve yönetimin de yüzünü güldürdü. Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Metin İlhan, İnegölspor karşısındaki iyi futbollarını 3 puan ile süsledikleri için sevinçli olduklarını söyledi.

Bu maça çok iyi bir şekilde çalışarak hazırlandıklarını ifade eden İlhan, “Rakip karşısında futbolcuların isteği arzusu çok iyiydi. Söylediklerimizi aynen yerine getirdiler. Maçın skoru çok daha farklı olabilirdi. Sonuçta tek golle de olsa 3 puanın sahibi olduk. Bu maçta birazda oynamayan genç oyunculara şans verdik. Onlarda bu şanslarını iyi değerlendirdiler. Performanslarından memnun kaldım. Kalan maçlarımızda da genç oyuncularımıza şans vermeye devam edeceğiz. İnegölspor galibiyetinden ötürü tüm oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı. Erdoğan BEKAR

Takıma 5 gün izin

Gümüşhanespor’da İnegölspor maçı sonrası teknik heyet tarafından futbolculara 5 gün izin verildi. Bu haftayı Gaziantepspor’un ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan geçirecek olan kırmızı-beyazlılar, 5 günlük izinin ardından antrenmanlara 20 nisan Cumartesi kendi tesislerinde start verecek. Gümüşhanespor, 28 nisan Pazar günü sahasında konuk edeceği Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u mağlup ederek ligdeki çıkışını devam ettirmek istiyor.

16 Nis 2019 - 13:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.