Gümüş’te gündem kongre

Kırmızı-beyazlılarda 28 Haziran’da yapılacak kongre öncesi henüz bir aday ortaya çıkmadı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor’da gündem kongre…Kırmızı-beyazlı ekipte 28 Haziran’da yapılacak kongre öncesi yeni başkanın kim olacağı büyük merak edilirken henüz başkanlık için bir adayın ortaya çıkmadığı belirtildi. Asbaşkan Fazıl Ceylan, önümüzdeki günlerde bu konuda önemli gelişmelerin yaşanabileceğini söyledi. Gümüşhanespor’u hak ettiği yere getirecek bir başkan adayının çıkacağına inandığını ifade eden Ceylan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu konuda taraftarlarımızın içi rahat olsun. Bizde mevcut yönetim kurulu olarak yeni yönetimin görev alacağı güne kadar takımımızın başarısı için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” Bu haftayı Gaziantepspor’un ligden çekilmesinden ötürü maç yapmadan geçireceklerini de hatırlatan Ceylan, “bu bakımdan takıma teknik heyetimiz tarafından 5 gün izin verilmişti. Bu 5 günlük izinin ardından takımımız yarın Gümüşhane’de toplanarak çalışmalara başlayacak” dedi.

19 Nis 2019 - 13:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.