Gümüş’te galibiyet hesapları

Kırmızı-beyazlılar hafta sonu karşılaşacağı Şanlıurfa’yı gözüne kestirdi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da hafta sonu oynanacak Şanlıurfaspor maçında bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Kendi sahasında ağırlayacağı konuk takımı evine eli boş göndermek isteyen kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Fatih Akyel oyuncularına kalan maçların önemini anlatarak, “Önce evimizde mutlak galip gelmeliyiz ki son haftaya moralli girelim. Ama önce kendi sahamızda oynayacağımız ilk yarının son maçını kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullanıyor.

Tecrübeli teknik adam Akyel, rakiplerinin ligin son sırasında yer almasının kendilerine hiçbir avantaj sağlamayacağına vurgu yaparak, “Her maç kendi içinde zor ve çekişmeli geçiyor. Hiçbir rakip hafife alınmamalı. Eğer bu şekilde maça çıkılırsa zaten o maç baştan kaybedilir. Onun için oynayacağımız her rakibe güçlü-güçsüz ayrımı yapmadan hazırlanıyoruz. Bunu oyuncularımıza da bu şekilde anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

06 Ara 2019 - 12:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.