Gümüş’in gücü yetmedi

Kırmızı-beyazlılar deplasmanda konuk olduğu güçlü rakibi Sarıyer’e diş geçiremedi

Gümüşhanespor…TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Sarıyer’e konuk olan kırmızı-beyazlılar dün deplasmanda konuk olduğu Sarıyer’e 2-0 mağlup oldu. Maça oldukça kötü başlayan Gümüşhanespor 2. dakikada Özgür ve 8. dakikada Bertul’un gollerine engel olamayarak biranda 2-0 yenik duruma düştü. İlk yarıda bu skorla sona ererken Gümüşhanespor ikinci yarıda sahaya farkı azaltmak için çıktı. Aradığı gol ve golleri bir türlü bulamayan Gümüşhanespor karşısında ev sahibi ekip 90 dakikada İskender ile bulduğu golle durumu 3-0’a getirdi. 90 dakikada Gümüşhanespor’un 3-0 mağlubiyetiyle sona erdi.

10 Şub 2019 - 14:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.