Gümüşhane’ye başkan morali

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor'un dünkü antrenmanını ziyaret etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'u ziyaret etti. Gümüşhanespor ikinci başkanı İsmet Çakmak ile Yenişehir Stadyumu'na gelen Çimen, takımın Altay maçı öncesi antrenmanını izleyerek teknik direktör Ahmet Yıldırım'dan bilgi aldı. Teknik ekip ve oyunculara tatlı ikramında da bulunan Çimen, Gümüşhanespor'un daima yanında olacaklarını söyledi. Takımın pazar günü oynayacağı Altay maçının önemine işaret eden Çimen, "Pazar günüde önemli bir müsabaka bizleri bekliyor. Belki 6 puanlık bir maç. İnşallah bu müsabakayı da kazanarak geçiririz. Zorlu müsabakaları kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Altay maçı zorlu geçecek bunun farkındayız. Taraftarlarımıza ve bize büyük bir iş düşüyor. Hep birlikte Altay maçından galip ayrılmak istiyoruz." diye konuştu.

15 Ara 2017 - 14:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.