Gümüşhanespor masaya yatırılacak

Kırmızı-beyazlı ekipte camianın önde gelen isimleri bir araya gelecek

Yönetim bazında büyük sıkıntı içinde olan 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor’da bu ay sonuna kadar önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Kırmızı-beyazlı ekipte camianın önde gelen isimlerinin bir kaç gün içiresinde Gümüşhane’de bir araya geleceği ve detaylı bir toplantı yapacağı belirtildi. Bu yapılacak geniş çaplı toplantıda başkanlık için bir isim üzerinde konsensüs sağlanması bekleniyor. Kırmızı-beyazlı ekipte yeni yönetimin belirlenmesinin ardından yeni sezonla ilgili çalışmalara start verilecek. Öncelikle teknik direktör sorununu çözüme kavuşturacak Gümüşhanespor, ardından iç ve dış transfer çalışmalarına start verecek.

10 Haz 2019 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

umut alkan - koskoca gümüşhanesporumuz ne hale gelmiş ya. ne zaman hakkında haber arasam ya mayıs sonuna ya da haziran sonuna önemli gelişmelerin yaşanacağı söyleniyor. yokmu güzel yurdumda gümüşhanespor için elini taşın altına koyacak bir zat. yazık bu kulübe.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 11:22
01

yaşar ilhan - ĞÜMUŞHANE spora yapılacak en iyi hizmet başta duruş bir yönetim sahip çıkan ve geniş kapsamlı yeni oluşum ve daha önce sporun içinde olan emek vererenlrinde görüş alınmalı ve alt yapıya mutlak önem verilmeli ve yönetimde işin rebablrida olmalı lütfen rica ediyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 11:22