Gümüşhane’de yoğun tempo

Kırmızı-beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde aralıksız sürdürüyor

İkinci Lig Beyaz grup ekiplerinden Gümüşhanespor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde aralıksız olarak sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde güç depolayan kırmızı-beyazlılar, her geçen gün daha iyi bir seviyeye geliyor. Yoğun bir tempoda geçen antrenmanlarda teknik patron Eriş, oyuncularına adeta göz açtırmıyor.

Gümüşhanespor, ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirmek için 1 Ağustos tarihinde Erzurum’a gidecek. Öte yandan Gümüşhanespor bir yandan da eksik bölgelere takviye yapmak için girişimlerini devam ettiriyor. Eriş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Gümüşhanespor, kadroya kaliteli isimler katmanın hesaplarını yapıyor.

21 Tem 2017 - 12:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

sefer çal - GÜMÜŞHANE NE BÜYÜK PARALAR HARCIYOR INANAMADIM 450-600 milyar arası müthiş rakamlar inşAllah klübün geleceği sıkıntıya düşmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:50
01

Hızır tanser - Gümüşhane iyi paralar harcıyorsun 500-600 milyarlar MAŞALLAHINIZ VAR ARTIK ŞAMPIYONLUKTAN BAŞKA ŞANSINIZ YOK HADI HAYIRLISI OLSUN yalnız çok paralar veriyorsunuz 1. liğde de bu paralar veriliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:50